Contactgegevens:

WhatsApp Business: 0495844286

 

Postadres:

Liedekerkestraat 142

6024 AK Budel-Dorplein

 

Kamer van Koophandel: 56498624

BTW-ID: NL001695863B62

Beroepsvereniging:  VBAG

https://mijn.vbag.nl

 


Om de mensen die fulltime overdag werken tegemoet te komen is het mogelijk 7 dagen in de week een afspraak in te plannen.     

Zo ook op de avonden. Dit houdt niet in dat er 7 dagen gewerkt wordt, dit wordt ingepland. Hierdoor kan het bijvoorbeeld zijn als u op een zondag wilt komen dat u langer moet wachten. Gelieve hier rekening mee te houden.

Maandag
15:00 - 22:00
Dinsdag - Vrijdag
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
10:00 - 14:00
 
 
 
 

VBAG (De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze werd in 1984 opgericht om de kwaliteit van de complementaire geneeswijzen in Nederland beter te kunnen bewaken en te bevorderen.

De bij het VBAG aangesloten therapeuten zijn op Hbo-niveau opgeleid. Zij functioneren zelfstandig binnen de gezondheidszorg en staan onder toezicht en controle van het VBAG. Zij zijn verplicht zich regelmatig te laten bijscholen en zijn ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Hiermee conformeren zij zich aan het onafhankelijke Klacht- en Tuchtreglement voor de natuurgerichte gezondheidszorg van de TCZ.

Het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg

RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Goed om te weten is dat deze therapieën meestal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Alle RBCZ-therapeuten werken holistisch, dat wil zeggen dat zij de mens (lichaam en geest) als één geheel zien. De therapeut neemt ruim de tijd om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem. Dit kan enerzijds door vanuit de geest (de psyche) het lichaam te betrekken of door bij het lichaam te beginnen en daarbij de psyche te betrekken.

Tuchtrecht

De stichting TCZ verzorgt het Tuchtrecht voor beroepsbeoefenaren binnen de natuurlijke gezondheidszorg.

Informatie vindt u op de website van het TCZ.