V.E.L 2 verdiepingscursus Magnetiseren 

         Voel, Ervaar en Leer Magnetiseren 

               'Ont'-dek de kracht in jou!


Heb je eerder de V.E.L cursus gevolgd en wil je jezelf verder ontwikkelen om er niet alleen voor jezelf, maar ook voor de andere op een goede verantwoorde manier aan de slag te gaan? Dan is de vervolgcursus een echte aanrader!

Ondertussen heb je vast al de kracht van het zelfgenezend vermogen ontdekt en de eerste kleine kwaaltjes misschien al kunnen verlichten. Mensen laten ontspannen en weer opladen met nieuwe vitale energie. Bij de vervolgcursus gaan we een stap verder en meer de thematiek in. Zo leer je de basis van :

- Holistisch werken

De mens als geheel, lichaam, ziel en geest. Wat vertellen o.a. fysieke kwaaltjes ons. Hoe zijn een lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden en hoe herkennen we disbalans en in welke vormen kan het zich uiten. 


- Therapeutischwerken
Het maken van een anamnese, behandelplan, het niet stellen van een diagnose in ons werkveld, oordeelloos werken en zelfreflectie.

- Behandeling kinderen

Hoe behandel je kinderen, behandelen van kinderen werkt vaak heel anders ook kan de rol van omgeving zoals bijvoorbeeld ouders van betekenis zijn.

- Stervensbegeleiding

Bij stervensbegeleiding speelt gevoeligheid een grote rol, zintuigen worden sterker, maar ook angsten kunnen behoorlijk toenemen. Deze les zullen we aandacht besteden aan wat je vooral in het werkveld tegen kan komen. Waar rekening mee te houden en hoe kun je iemand zo waardevol mogelijk bijstaan.

- Energetisch behandelen bij kanker. Kanker blijft een beladen onderwerp als het over energetisch behandelen gaat. Een gevoelig onderwerp wat voor vele vaak onder vuur ligt. Goed weten wat je doet is hier in belangrijk en of je überhaupt iets doet. Kanker vreet namelijk energie en hier zullen we dan ook dieper op in gaan.

+ Spiegelsessie één op één.
Omdat het belangrijk is dat je zo neutraal mogelijk gaat werken, is het belangrijk naar onze eigen oordelen te kunnen kijken.              Dit zal in een één op één sessie tijdens de cursustijd plaats vinden om zo meer inzicht in jezelf te kunnen vergaren.

We gaan dus 6 avonden en een 'één op één sessie' aan de slag, om nog meer te leren en te ontdekken. De lesstof zal uit theorie en praktijklessen bestaan. Je krijgt een werkboek mee en een certificaat bij het goed afronden van de cursus.

Deelname: € 395,- inclusief map

Datum: Vrijdag 15 dec, 12 jan, 2 feb, 23 feb, 15 maart, 29 maart + één op één sessie gezamelijk geplande datum 

Tijd: 19:30 uur- 22:00 uur

Locatie: Hoofdstraat 71, Budel-Dorplein

V.E.L 2 tekening Judith
foto website VEL2
foto pratijk tafel
fotowebsite