Producten verkrijgbaar in de praktijk

Sabai Olie 100ml   

(vernieuwde grotere flesjes)


Gebruik als huidverzorging

Sabai Olie wordt gebruikt voor het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid. Vooral na bad, zon of zonnebank.

De olie wordt onmiddellijk opgenomen waardoor de huid niet vettig aanvoelt.

De olie is gemaakt volgens een traditioneel recept van meer dan 300 jaar oud van verzorgende olie met daaraan  extracten van Lotus en Jasmijn toegevoegd.

Sabai Olie is een compositie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met o.a. de 100% natuurlijke en etherische oliën Avocado, Almond, Cananga Flower, Sweet Orange en Cherry Flower.

Sabai olie werkt als een balsem voor de huid en uw huid voelt satijnzacht aan.

Een druppeltje is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar; de huid ontspant en wordt zacht en soepel:

Een Thaise glimlach.


Gebruik bij huidaandoeningen


Sabai olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die de massage met Sabai olie bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai olie zeer geschikt.

Ook bij diverse huidaandoeningen kan Sabai Olie gebruikt worden. Veel gebruikers hebben spontaan aangegeven dat ze baat hadden bij het gebruik van Sabai olie bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. Raadpleeg bij huidklachten altijd eerst uw arts! Wilt u de Sabai Olie proberen,  probeer dan altijd eerst uit op de binnenkant van uw onderarm aan de kant van de elleboog.


Prijs €8,50 


Persoonlijke geschenken


Een orgineel cadeau, een cadeau met beteknenis

Het is mogelijk een geschenk hier uit te zoeken of  speciaal voor iemand te laten maken.

Daarnaast is het mogelijk een reading /persoonlijke boodschap er bij te ontvangen voor €7,50 extra